WINDSURF KAMP “Tri Strijele” Naxos, Grčka

28.08. – 04.09.2011.

Windsurfing na otoku Naxosu, jednoj od najpoznatijih svjetskih windsurf destinacija, koji je između ostalog domaćin mnogih profesionalnih windsurf natjecanja (Europan freestyle Pro Tour).

Laguna: Savršeni uvjeti za školu windsurfinga, freestyle i slalom! Ă„Ĺ’isti flat water i mogućnost stajanja u vodi zbog plićine osigurava brz napredak i savladavanje prvog jibea ili nekog freestyle pokreta, te je vrlo sigurno mjesto za prve korake na  jedrenja na dasci. Laguna je podijeljena na dva dijela te se približavanjem grebenu otvara predivan spot s manjim, a nerijetko i većim valovima koji stvaraju savršene rampe za učenje prvih skokova ili čak frontloopova.

windsurfing kamp grcka slika
Windsurfing kamp grcka

Wave spot : Prolaskom grebena otvaraju se valovi koji dostižu visinu od 1-3 metra, što pruža odlične uvjete za skakanje i backside vožnju na valu.

 

Wave windsurfing u Grčkoj slika
Wave u Grčkoj

 

Vjetar: Spot je izložen sjevernom meltemi vjetru, puše onshore prema cross onshore i nevjerojatno je konstantan bez refula ili iznenadnog mijenjanja smjera. Tijekom ljeta poznati meltemi vjetar udara jakom snagom i gotovo svakodnevno osigurava glisirajuće uvjete. Statistika preko ljeta pokazuje da 90 posto vremena vjetar puše jačinom od 5-6 bofora, a nerijetko dosegne i 9-10 bofora. Ujutro puše slabijeg intenziteta i stvara idealne uvjete za početnika, dok popodne postaje savršen playground za freestyle, wave, slalom ili jedan dobar freeride.

 

naxos windsurfing slika
Naxos windsurfing

 

Savršen playground za sve razine znanja: Plitka laguna s pješčanim dnom i konstantan onshore vjetar ovaj spot čine iznimno sigurnim za sve razine znanja, omogućuje djeci i početnicima totalno prepuštanje dražima windsurfanja bez straha i razvijanje svojih vještina u ovom sigurnom okruženju.

jedrenje na dasci grcka
Zabava za cijelu obitelj

 

 

SMJEŠTAJ

Studios apartmani

 

smjestaj grcka slika
Studios apartmani

Novoizgrađeni objekti, potpuno opremljeni apartmani (30 m2) nalaze se u predivnom i tihom okruženju koje vam omogućuje maksimalan odmor i opuštanje nakon cjelodnevnog uživanja na vodi. Svi apartmani imaju veliku terasu i locirani su samo 200 metara od lagune, 5 minuta hoda od surf centra te 15 minuta udaljeni od centra grada. Za one koji žele sve imati dostupno ovo je pravi izbor! Svi gosti mogu korisiti veliki bazen i popratne sadržaje u hotelu Fikas koji se nalazi preko puta apartmana.

Apartmani sadrže:

smjestaj soba grcka slika

-potpuno opremljenu kuhinju

-klima uređaj

-satelitsku televiziju

-hladnjak

-kupaonu s wc-om

-svakodnevnu uslugu čišćenja


Fikas Hotel:

hotel fikas naxos slika 

Hotel Fikas Naxos  

Fikas hotel je mali obiteljski hotel koji sadrži 16 soba. Kvaliteta usluge popraćena s prijateljskim osmijehom i ljubaznosti osoblja te vlasnika hotela osiguravaju vam ugodan odmor. Sve sobe imaju balkon i verandu s pogledom na bazen i more. Hotel je udaljen samo 250 metara od lagune, 7 minuta od surf centra, 7 minuta od poznate Agios Georgios plaže i 15 minuta hoda od centra grada.

 

 

 


Hotel sadrži:

-bazen

-doručak

-blagovaonu

-parking

Sobe sadrže:

soba hotel grcka
Soba u hotelu Fikas

-klima uređaj

-kupaonu

-minibar

-balkon

-verandu

-TV i telefon

-svakodnevno čišćenje sobe

 

Ponuda 1

28.08. – 04.09.

– smještaj apartmani

– rent školske opreme

– škola jedrenja na dasci

– video analiza

– poklon DVD s fotografijama i videom

– majica kluba

– trajekt Athena-Naxos-Athena

– transfer autobusom do smještaja

Cijena: 460 eura

 

Ponuda 2

28.08. – 04.09.

– smještaj hotel

– doručak

– rent školske opreme

– škola jedrenja na dasci

– video analiza

– poklon DVD s fotografijama i videom

– majica kluba

– trajekt Athena-Naxos-Athena

– transfer autobusom do smještaja

Cijena : 505 eura

 

Prijevoz do Grčke (zrakoplovom ili trajektom) je moguće organizirati uz našu pomoć ili u Vašoj organizaciji. Ukoliko odlučite organizirati prijevoz koji ne uključuje transfer trajektom Athena – Naxos cijena u svakoj ponudi umanjuje se u iznosu od 60 eura. Imajte na umu da što prije rezervirate kartu – cijena je niža!

Po dogovoru s formiranom grupom organizirati ćemo grupnu večeru u restoranu.

Ukoliko niste zainteresirani za windsurf školu možemo Vam omogućiti smještaj, rent/storage opreme ili prijevoz u navedenom terminu.

 

Kontakt:

Marko Mudrovčić

  • marko_mudrovcic@hotmail.com
  • +385 98 9685 435

Ivan Glebov

  • iglebov@yahoo.com
  • +385 99 6782 797


1 thought on “WINDSURF KAMP “Tri Strijele” Naxos, Grčka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.