Surf kamp Portugal

SURF KAMP PORTUGAL

Surf kamp PortugalSurf kamp Portugal održava se u Penicheu, koji se smjestio sat vremena vožnje sjeverno od Lisabona, a sa obje strane poluotoka okružen je dugim pješčanim plažama. U okolici Penichea se na samo nekoliko kilometara obale nalazi desetak surf spotova tako da na jednom od njih uvijek možete pronaći svoj val. Uz ocean, valove i plaže iz snova, brzo ćete se naviknuti na surferski način života, a kada niste na surfanju, preporučamo vam da bolje upoznate ovu predivnu zemlju. Možete na izlet u Lisabon, istraživati gradiće i obalu u okolici Penichea (npr. Obidos, Nazare itd.), otići u prirodni rezervat na otočju Berlenga, ali tu je još i hrpa drugih mogućnosti koje vam možemo preporučiti. Ako ste nakon surfanja i izleta raspoloženi za izlaske, izaberite između Penichea u kojem ćete pronaći nekoliko dobrih mjesta ili beach barova na plaži u Balealu u kojima ćete se nezaboravno provesti sve do jutra.

Za sva pitanja ili za prijave možete nas kontaktirati na:

tristrijelesurfklub@gmail.com ili prijava preko kontat forme.

Odgovor će vam stići sa Koholinog maila u najkraćem mogućem roku, tako da se ne začudite… 😉

Surfanje u PortugaluTERMINI:

T1: 22. 9. – 29. 9. 2012. – 1 slobodno mjesto
T2: 29. 9. – 6. 10. 2012. – 2 slobodna mjesta
T3: 6. 10. – 13. 10. 2012. – nema slobodnih mjesta
T4: 13. 10. – 20. 10. 2012. – 3 slobodna mjesta

 

 

 

Uplata akontacije i kupnja avionske karte za sve grupe je najkasnije do 1.9.2012. ili do popunjenja kapaciteta, jer je broj mjesta u kući ograničen!


UKLJUČENO U CIJENU:

  • osiguran prijevoz između aerodroma u Lisabonu i Penichea, kao i prijevoz na sve surf spotove i izlete
  • smještaj u surf kući (7 noćenja)
  • uključen polupansion (doručak i večera)
  • 5 dana škole surfanja koju vodi iskusni portugalski surf instruktor na engleskom jeziku
  • kompletna oprema (surf daska, neoprensko odijelo) i videoanaliza
  • izlet u Obidos i okolicu Penichea, cjelodnevni izlet u Lisabon
  • free wi-fi i posudba bicikala

 

CIJENE:

Cijena surf kampa u trajanju od 7 noćenja iznosi 435 eura. Svi zainteresirani koji žele ostati više od tjedan dana mogu nam se javiti za cijenu na tristrijelesurfklub@gmail.com. Odgovor će vam stići sa Koholinog maila u najkraćem mogućem roku, tako da se ne začudite… 😉 Svima preporučamo dulji ostanak zbog usavršavanja vašeg surfanja i svih znanja koje ste stekli u surf školi kroz prvi tjedan.

AVIONSKE KARTE

Plaža u portugalu

Povratni let avionom Zagreb-Lisabon nije uključen u cijenu. Karta se može kupiti od 150 eura pa naviše, a ovisi o tome koliko se unaprijed kupuje. Link na kojemu možete provjeriti trenutnu cijenu leta je www.flytap.com. Osim direktnog leta TAPom, odnedavno preko Pariza leti i Air France (www.airfrance.com). S vremenom se pokazalo da je jedini alternativni (čitaj jeftiniji) let koji se isplati Easyjetov Venecija-Lisabon. Cijena karte za ovaj let kreće od 80E i također ovisi o vremenu koliko se ranije karta kupuje, odnosno o popunjenosti leta. Ako vas se za surf kamp prijavi više (npr. od 2-5), isplativa varijanta je autom putovati do aerodroma, a postoji i mogućnost putovanja vlakom do Venecije (putne troškove u oba slučaja do aerodroma snosite sami). Preporučamo kupnju karata preko kluba kao najjednostavniju opciju. Za detaljne informacije o ovoj opciji putovanja kontaktirajte nas na mail tristrijelesurfklub@gmail.com ili prijava preko kontat forme. Odgovor će vam stići sa Koholinog maila u najkraćem mogućem roku, tako da se ne začudite… 😉

DODATNE INFORMACIJE

Peniche

Topli Portugal, slikovita ribarska sela, vjetrenjače, valovi, klifovi, duge pješčane plaže, sunčano vrijeme, polagani tempo života i opuštena atmosfera – sigurni smo da ćete se u ovaj kraj zaljubiti na prvi pogled! Surfanje u Penicheu započinje šezdesetih godina kada je nekoliko nepoznatih Australaca u mjesto sa sobom donijelo daske za surfanje i odijela i krenulo voziti lokalne valove. Mještani Penichea, uvijek avanturističkog duha i spremni na nove izazove, nisu htjeli samo gledati sa strane i uskoro su sa posuđenom opremom isprobali ovaj novi sport. Od tada je surfanje sastavni dio života u ovome mjestu, otkuda dolaze mnogi od najboljih surfera u Portugalu. Zahvaljujući odličnoj lokaciji (oko 90 km sjeverno od Lisabona) i velikom broju spotova, Peniche je izvrsna destinacija za sve surfere, od početnika do profesionalaca.

 Surf škola

Surfanje u portugalu Tri StrijeleŠkolu će voditi iskusni instruktor i na surf spotu na kojem ćete imati najbolje uvjete za održavanje škole i koji će biti prilagođen vašim mogućnostima. Uvjeti ovise o smjerovima vjetra i valova, plimi i oseci, veličini valova, i na kraju o gužvi. Vaš instruktor će se pobrinuti da izbjegnete gužvu i u idealnim uvjetima ulovite svoje prve valove. Okolica Penichea je najbolja regija za surfanje u Portugalu jer se na kratkom dijelu obale nalazi čak desetak spotova tako da će u različitim kombinacijama uvjeta uvijek jedan od njih raditi.

 Što je sve uključeno u surf školu?

5 dana lekcija (škola traje oko 2h dnevno, a kasnije možete ostatak dana slobodno surfati uz instruktore)

prijevoz do plaže

kompletna oprema – daska i surf odijelo (na raspolaganju su vam čitav dan)

 Hrana

Pošto je surfanje prilično naporan sport, bitno je da se kvalitetno hranite, za što ćemo se pobrinuti mi. Prije jutarnjeg surfanja moći ćete pojesti samoposlužni doručak (žitarice, voće, naresci, jaja i sl.), a kada ogladnite poslije popodnevnog surfanja dočekat će vas ukusna večera – svaki dan novi specijalitet. Obično jedan dan u tjednu organiziramo i roštilj!

 Surf kuća

Surf kuća raspolaže sa sobama za 5 osoba i kompletno opremljenom kuhinjom i dvije kupaonice. U dnevnom boravku se možete odmarati uz surf časopis, TV ili DVD, surfajući na internetu, odigrati partiju biljara ili se družiti sa ekipom na prostranoj terasi ispred kuće.

Dodatne aktivnosti i pogodnosti

Uključeno u cijenu:

obilazak Penichea i okolice (poluotok sa svjetionikom Cabo Carvoeiro)

po želji cjelodnevni izlet u Lisabon ili okolicu

izlet u Obidos i lokalno piće Ginja u ovom srednjovjekovnom gradiću

sve lokalne informacije i preporuke koje trebate

 Kojim se sve aktivnostima još možete baviti?

mini skatepark

longskate

windsurf

kitesurf

bodyboard

vožnja quadovima po pješčanim dinama

iznajmljivanje bicikala

golf tereni (Praia del Rey Country Club)

posjet prirodnom rezervatu Berlenga sa brodom

posjet tvornici surf dasaka

 

Prijave

Za sva pitanja ili za prijave možete nas kontaktirati na:

tristrijelesurfklub@gmail.com ili prijava preko kontat forme.

Odgovor će vam stići sa Koholinog maila u najkraćem mogućem roku, tako da se ne začudite… 😉

 

 Za sudjelovanje u kampu nam se možete javiti odmah na jedan od gore navedenih načina, a prijavljujete se ispunjavanjem prijavnice koju ćemo vam poslati na mail. Nakon što kompletno ispunite vašu prijavu, kontaktirati ćemo vas sa daljnjim uputama oko uplate akontacije i kupnje avionskih karata. Prilikom prijave navedite e-mail koji najčešće koristite jer će se većina komunikacije odvijati putem maila. U slučaju popunjavanja kapaciteta, prednost ima osoba koja je prije uplatila akontaciju. Molimo da obavezno prilikom prijave pročitate Opće uvjete putovanja i navedete dali se sa njima slažete.

 Rezervacija i plaćanje

Rok za uplatu akontacije i kupnju avionske karte za jesenski surf kamp je najkasnije do 1.9.2012. Dakle, do navedenog datuma potrebno je kupiti avionsku kartu i uplatiti akontaciju u iznosu od 150E, a ostatak iznosa je moguće platiti u dvije rate. Avionske karte kupovati će se skupno kako bi svi koji sudjeluju u kampu imali istu cijenu karata. Iz tog razloga pričekajte sa kupnjom karata dok vas ne kontaktiramo.

Ukoliko još niste član kluba Kohola potrebno je uplatiti i klupsku članarinu surf klubu Kohola od 100kn i dostaviti im svoju sliku dimenzija 3×3,5cm. Za sve naše članove osigurali smo popuste u dućanima i agencijama sa kojima surađujemo, a oni koji ponovno idu sa nama na surfanje također imaju popust od 10% naviše.

 

OPĆI UVJETI PUTOVANJA

Izjava o odricanju od odgovornosti

Klub jedrenja na dasci Tri Strijele i Kohola surf klub nisu odgovorni za bilo kakvu štetu ili eventualne ozljede i bolesti nastale u školi surfanja, niti za vrijeme trajanja čitavog putovanja. Ovom putovanju i školi surfanja pristupate isključivo na vlastitu odgovornost. Pobrinuti ćemo se da za vrijeme vašeg putovanja i škole surfanja budete odgovarajuće zdravstveno osigurani. U slučaju bilo kakvih šteta, nezgoda, materijalnih gubitaka, ozljeda ili smrtnog slučaja za vrijeme trajanja putovanja, Klub jedrenja na dasci Tri Strijele i Kohola surf klub se odriču bilo kakve odgovornosti. Nakon što ste pročitali Opće uvjete putovanja u cijelosti, svojim potpisom prilikom prijave izjavljujete da se slažete sa ovom odredbom kao i sa Općim uvjetima putovanja u cijelosti.

 

Akontacija

Uplatom akontacije (150EUR) osiguravate si rezervaciju mjesta u odabranom terminu surf kampa. Svrha akontacije je da rezerviraju samo ozbiljno zainteresirani, kao i daljnja rezervacija smještajnih kapaciteta na odredištu za polaznike surf kampa. U slučaju otkazivanja putovanja iz neopravdanog razloga sa tvoje strane, akontacija se ne vraća. Ako pronađeš svoju zamjenu za sudjelovanje u surf kampu, možeš si isplatiti iznos akontacije, jer će tvoja akontacija u tom slučaju vrijediti za tvoju zamjenu.

 

Preostali iznos uplate

Preostali iznos do pune cijene odabranog programa potrebno je platiti do 7 dana prije početka putovanja. Postoji i mogućnost uplate iznosa u dvije jednake rate, od kojih je prvu potrebno uplatiti do 30 dana prije početka putovanja, a drugu najkasnije 7 dana prije početka putovanja.

 

Otkaz sudjelovanja u surf kampu

Sudjelovanje u surf kampu otkazuje se pismenim putem na e-mail koholasurfklub@gmail.com. U slučaju otkaza putovanja sa tvoje strane iz neopravdanog razloga, povrat akontacije (150EUR) nije moguć. U slučaju da pronađeš i prijaviš svoju zamjenu za sudjelovanje u surf kampu, možeš si isplatiti iznos akontacije, iz razloga što će tvoja akontacija u tom slučaju vrijediti za tvoju zamjenu. Ako ste uplatili preostali iznos cijene putovanja (ili dio preostalog iznosa), vršimo kompletan povrat toga iznosa (odnosno dijela iznosa), neovisno o tome koliko dana prije putovanja ste nas obavijestili o otkazivanju.

 

Sudjelovanje maloljetnih osoba

Maloljetne osobe mogu sudjelovati u kampu samo u pratnji punoljetne osobe i sa potpisanom suglasnosti roditelja.

 

Putno osiguranje

Da bi sudjelovali u surf kampu obavezno je imati putno zdravstveno osiguranje kako bi bili osigurani u slučaju ozljeda ili bolesti. Osiguranje prije putovanja uplaćujemo za vas u Croatia osiguranju (nije uključeno u cijenu paketa).

 

Članarina

U našim surf kampovima mogu sudjelovati samo članovi kluba Kohola, a godišnja članarina iznosi 100 kn (15 €).

 

Mogućnost otkaza surf kampa sa naše strane

Zadržavamo pravo otkaza bilo kojeg termina surf kampa ili surf kampa u cijelosti u slučaju premalog broja prijavljenih ili drugih nepredvidljivih razloga. U tome slučaju možeš odabrati neki drugi predviđeni termin koji ti odgovara ili zatražiti povrat novca. U ovom slučaju vraćamo kompletan iznos akontacije i uplaćenog preostalog dijela iznosa.

 

Ostala prava zadržana sa naše strane

Zadržavamo mogućnost promjene predviđenih termina u rasponu 5 dana prije ili poslije predviđenog termina u slučaju iznenadnog značajnog poskupljenja avionske karte za predviđeni termin.

Troškove nastale zbog kašnjenja na avion u slučaju tehničkog kvara na vozilu (tehnički kvar na automobilu, rentacaru i sl.) svatko snosi sam.

Troškove nastale zbog kašnjenja vlaka, autobusa ili bilo koje drugog sredstva prijevoza do aerodroma također svatko snosi sam.

Troškove propuštenog leta ili bilo koje druge dodatne troškove nastale na putovanju zbog bilo kakvih nepredviđenih razloga na koje organizator ne može utjecati svatko snosi sam.

Nužno je da poštujete zakone i carinske propise zemlje u koju putujemo. U slučaju da ne možete nastaviti putovanje zbog nepoštivanja istih, sami snosite troškove nastale iz tog razloga, a u slučaju da izgubite putne dokumente tijekom putovanja, također sami snosite trošak izdavanja istih.

 

„YOU CAN’T STOP THE WAVES BUT YOU CAN LEARN TO SURF!“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.