Donacije i sponzorstva

Donacije

donacije slika
Donirajte za neke nove klince

Ako imate viška novaca i ne znate što ćete s njima, mi znamo. Radimo razne projekte za klince, brinemo se za budućnost ovoga sporta, idemo na windsurfing natjecanja, imamo velike snove i potrebna nam je vaša pomoć! Do sada smo vodili klince na more besplatno, prije 4 godine pokrenuli smo projekt “Festival vjetra” u suradnji sa osnovnim školama, organizirali vrlo uspješno Freestyle prvenstvo Hrvatske i započeli organizaciju Europskog freestyle prvenstva u suradnji sa European freestyle pro tour organizacijom, radimo na opremanju kluba kako bi zadovoljili sve veće i veće potrebe građana grada Zagreba, te popularizirali sport. Ako se vidite u liku dobročinitelja s viškom novaca, definitivno razmislite o tome da taj novac donirate nama, jer nam je potreban za nesmetani rad i razvoj kluba. Za donacije i opširnije informacije o djelatnostima surf kluba Tri strijele, kontaktirajte nas putem telefona ili e-mailom.

Kliknite na Donacije i sponzorstva, kontaktirajte nas i promijenit ćete naš svijet na bolje!

Sponzorstva

Sponzorstva
Postanite sponzor surf kluba Tri Strijele

Ako imate vlastito poduzeće ili ste samo menadžer, dobro promislite prije nego što odete s ove stranice. Pročitajte što radimo, što vam nudimo i kako si uzajamno možemo pomoći. Tražimo sponzora, ozbiljnog i punog love! Do sada smo vodili klince na more besplatno, prije 4 godine pokrenuli smo projekt “Festival vjetra” u suradnji sa osnovnim školama, organizirali vrlo uspješno Freestyle prvenstvo Hrvatske i započeli organizaciju Europskog freestyle prvenstva u suradnji sa European freestyle pro tour organizacijom, radimo na opremanju kluba kako bi zadovoljili sve veće i veće potrebe građana grada Zagreba, te popularizirali sport. Do sada smo bili praćeni u Večernjem listu, 24 sata, net.hr, index.hr, dnevnik.hr, te ostalim značajnijim novinama i portalima u Hrvatskoj. Ako mislite da vam pojavljivanje u medijima, šarena jedra na Jarunu, na moru, te sudjelovanje na natjecanjima može pomoći u promociji vašeg brenda ili poduzeća, javite nam se na donacije i sponzorstva! Rado ćemo poslušati vaše prijedloge i ponude!

 

Projekt “Festival vjetra” Surf klub Tri strijele

Vjetar i val surfanje slika
Projekt Vjetar i Val

U sklopu projekta “Festival vjetra”, surf klub “Tri strijele” pokrenuo je natječaj pod nazivom “Vjetar i val”. Cilj natječaja je potaknuti i nagraditi kreativnost zagrebačkih klinaca, pa je ovaj projekt svojevrstan spoj umjetnosti i sporta. Članovi surf kluba Tri strijele izvode ovaj projekt bez ikakve naknade, iz ljubavi prema sportu i želje da prenesu tu ljubav prema vjetru, moru i jedrenju na nove, mlade naraštaje

 

 

Otvoreno Prvenstvo Hrvatske u Freestyle-u

Od 1.-5. kolovoza u Perni na poluotoku Pelješacu u organizaciji Surf kluba „Tri strijele“ i ”Surf centra Perna” održano je Otvoreno windsurf prvenstvo Hrvatske u freestyle disciplini. Predstavnik našeg kluba, Mladen Belamarić – Grozni, stao je na pobjednički podij osvojivši prvo mjesto dok je na drugo mjesto stao Matko Jovanović iz KJD Zagreba, a na trećem mjestu stajao je predsjednik kluba, Marko Mudrovčić. Najmlađi natjecatelj Kluba i aktualni Europski prvak, Tvrtko Ljutić (11 godina) atraktivnom vožnjom pokazao je kako je ovaj sport dostupan svima bez obzira na dob. Jak i neprekidan vjetar omogućio je održavanje 10 plovova za 15 natjecatelja u 5 grupa, u kojima su se posebno istakli flaka, spock, front loop.