O nama

Učlani se u surf klub Tri Strijele! Postani i ostani surfer!

 

 

Uclani se u klub slika
Učlani se u surf klub

 

Učlani se u surf klub Tri strijele i postani surfer! Sa članstvom dobivate zabavu, početničku školu windsurfinga, napredne škole windsurfinga, školu surfanja na valovima po zimi, popuste na windsurfing opremu, klupska putovanja, klupske roštilje, surf kampove na moru. Članovi surf kluba idu s nama na prognoze, učimo glisiranje, jibeove, vulkane, front loopove. Poslije toga krpaju razbijene daske sa našim ekspertima i inženjerima, mogu čak i ići u školu letenja sa zmajem “Grunf”. Najvažnije je da možete ići na klupske surf kampove i windsurfing kampove. Kako bi saznali više kliknite na postani član!

Windsurfing team priča

 

 

Slika windsurfinga u Maroku
Back loop u Maroku

 

Završio je još jedan dan surfanja na obali Jadrana, sunce zalazi, kiša rominja, pojavljuju se dugine boje… Zvuk starog Chevroleta s motorom od 5000 kubika grmi kroz tišinu dalmatinske zagore i najavljuje sretne i uspješne dane surf kluba Tri Strijele. Dogovor je pao. Nasmijana lica u unutrašnjosti zvijeri odavala su neku pozitivnu energiju. To je bila jedna od onih energija koje se rijetko viđaju u današnjem svijetu, ali kad se desi, onda svi znaju da se desila. Naizgled mirno putovanje na orkansko jugo promijenilo je živote tim mladićima željnim života i zabave. Windsurfing team priča

Windsurfing škola u Zagrebu na Jarunu

Slika škole jedrenja na dasci na jarunu
Škola jedrenja na dasci Jarun

Naša škola jedrenja na dasci u Zagrebu na Jarunu djeluje pod budnim okom iskusnih instruktora surf kluba “Tri Strijele”. Učimo jedriti sve odrasle ljude i klince željne zabave, novog iskustva, sunca i mora. Za školu jedrenja na dasci u Zagrebu na Jarunu kliknite na windsurfing škola.