18.06.2016. Zagreb - Na zagrebackom jezeru Jarun odrzan je Festival vjetra u sklopu kojeg su djeca posjetitelji i njihovi roditelji mogli izradjivati i pustati papirnate zmajeve. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

Festival vjetra koji se održao u subotu na Velikom jezeru na Jarunu u organizaciji Surf kluba „Tri Strijele“, okupio je više od 1500 posjetitelja i slučajnih prolaznika koji su mogli uživati u bogatom dnevnom programu i večernjim koncertima. Program festivala obuhvatio je niz radionica i glazbenih koncerata, a sve s ciljem promoviranja alternativnih izvora energije, poticanja dječje kreativnosti, podržavanja zdravih životnih navika te podržavanja glazbene scene. 

Festival vjetra organiziran je povodom Svjetskog dana vjetra koji se međunarodno obilježava svake godine 15. lipnja, a podržali su ga Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport i udruga Wind EUROPE.

Festival vjetra vidimo se dogodine!
Predivna podnevna euforija uz izradu i puštanje zmajeva te večernji “move your groove” program koji je, uz kratku ljetnu kišu, rastopio publiku. Znat će oni koji su bili 😉
Zahvaljujemo se fantastičnim bendovima koje možete podržati na linku:KAIRA KELA, Spleen G, Miki Solus čiji je nastup prekinula intervencija policije, Zvonimir Varga i i art collective-u Sisters in Roots!
Također zahvalni smo rainbow garden-u za određivanje kursa prema slobodi. Zmajevi ne bi letjeli da nije bilo Zmajski Borac-Zare i Žuže. Dražen Završki je odradio brutalan posao kao tonac na festivalu. SURFKART – Program jedrenja na suhom je rolao lagano uz stazu pogonjen vjetromMarko Šeparović, Fo Sh i Marko Mudrovcic su se pobrinuli da vam grla ne ostanu suha. Anovi Anovi i Ema Domaze su pokrenuli inicijativu za “Tri Strijele izazov” te smo imali samo jednog pobjednika – Vedran Bosnić.
Glazba koja vas je tresla između bendova i na samom kraju bila je u selekciji haJ-evol\/ed – Soulful Afro Dance project by Marko Murgić.


Zahvaljujemo se svim klincima i roditeljima što su izašli u prirodu i bili kreativni.
🙂

 

Pošalji nam svoje slike sa festivala na kontakt ili na Surf klub Tri Strijele zid!!!

Surf klub Tri Strijele je pokrenuo Festival vjetra s ciljem promoviranja alternativnih izvora energije, poticanja dječje kreativnosti, podržavanja zdravih životnih navika te podržavanja glazbene scene.

Autor fotografija Tomislav Miletić/PIXSELL