SVJETSKI DAN VJETRA 15.06.2013. CJELODNEVNI PROGRAM

Na Jarunu se 15.06. odbilježava Svjetski dan vjetra u organizaciji surf kluba “Tri strijele”, Audiokluba i internet portala www.vjetroelektrane.com. 

Na eventu će se održati sportske, zabavne i edukativne aktivnosti kao što su izložba najboljih fotografija sa natječaja “Volim vjetar”, izložba najboljih radova dječjeg slikarskog natječaja “Vjetar i val”, regate jedriličara i jedrenja na dasci, predavanja o vjetru i vjetroelektranama, oslikavanje jedra velikog formata, puštanje zmajeva i dr.

Očekuje nas i pravi mali Woodstock. U organizaciji „AUDIOKLUB”-a nastupit će 9 najtalentiranijih hrvatskih bendova i mladih kantautora koji oduzimaju dah: Ivana Picek, Irena Žilić, Kazan, Drvored, Svemir, Eddie Would Go, Nellcote, Šta ima, Vlasta Popić.

Koncert počinje u 16:00h, a završava oko 22:00h.

U ležernoj atmosferi Velikog jezera (livada s južne strane Doma Tehnike), posjetitelji će imati priliku zabaviti se i naučiti ponešto o ekologiji i očuvanju i zaštiti prirode kroz korištenje energije vjetra, te poslušati mlade hrvatske glazbenike,

Voditelji projekta i glazbenici izvode ovaj projekt bez ikakve naknade, volonterski, iz ljubavi prema glazbi, sportu i ekologiji i žele prenjeti taj entuzijazam na nove, mlade naraštaje.