Bo Ankon memorijalna regata na Jarunu – POZIV!

Prenosimo poziv sa stranica KJD Zagreb:

“Dragi naši članovi, prijatelji i svi ostali…ovu subotu, 06.10.2012. ponovo regatavamo i tulumarimo. Ove godine održavamo II. Bo Ankon memoral regatu za našeg nesretno preminulog šašavca Bo-a. Nadam se da će te se odazvati u što većem broju da zapumpamo Jarunom njemu u čast. Održati ćemo kao i prošle godine Course race i LW 3Style natjecanje. Po prognozi bi čak trebali imati lijepog vjetra i sunca. Simbolične nagrade i medalje ove godine osigurao je SurfJamte sam KJD Zagreb. Nakon regate početi će se dimiti roštilj sa delicijama pripremljenim od strane cateringa našeg člana Davora Cimermana. To također ne želite propustiti. Biti će klope, pive, sokova…i naravno kao i uvijek dobre vibre. Klub će biti otvoren od 13h kada počinju i prijave za regatu. Može se prijaviti i preko klupskog maila. Vidimo se!!
NOR: Regate (i freestyle i course) će se voziti prema rasporedu složenom tik pred utrku. To će ovisiti o broju prijavljenih.
Prijave primamo na klupski mail ili u klubu u subotu 06.10. od 13 sati. Skippers meeting je u 14:30 sati, a prvi mogući start u 15h.”

Vidimo se!