Sudjelujte u natječaju „Vjetar i val” 2011.

Osnovni cilj projekta „Festival vjetra” je poticanje kreativnog i zdravog načina provođenja slobodnog vremena mladih kroz umjetnički natječaj „Vjetar i val”, edukaciju i poticanje ekološke svijesti kroz predavanja o ekologiji i ekološkoj energiji s naglaskom na mogućnostima i iskoristivosti energije vjetra, te razvijanje timskog duha odnosno zdravog načina života kroz aktivno sudjelovanje u sportskim aktivnostima.

Također, kroz ovaj natječaj sudjelujete u obilježavanju Svjetskog dana vjetra koji se 15.lipnja već dugi niz godina obilježava diljem svijeta u organizaciji European Wind Energy Association (EWEA) i Global Wind Energy Council (GWEC) a ove godine , po prvi put i u Hrvatskoj.

Ponudite nam svoju viziju vjetra i vala, jedrenja na dasci, slobodnog duha, a mi ćemo vas nagraditi prekrasnim iskustvom!

Dobrodošli su radovi u bilo kojem mediju, formatu i tehnici. Dakle; originalna grafika, fotografija, digitalna fotografija, multimedija, 2D i 3D grafike, odnosno što god bio vaš omiljeni način izražaja.

Nakon pregleda radova izabrat će se najbolji radovi koji će biti nagrađeni besplatnom školom jedrenja na dasci kao i stručnim predavanjima na temu ekologije i obnovljivih izvora energije, s naglaskom na energiji vjetra. Nagrade će se dijeliti ovisno o broju pristiglih radova za određenu kategoriju.

Prošlogodišnje dječje radove možete pogledati na facebook galeriji Surf kluba Tri strijele. Od ove godine radove možete slati svi!

Rok za predaju radova je 10.lipanj. 2011.

Radove u digitalnom obliku i upite možete slati na tristrijelesurfklub@gmail.com