Sajam opreme za jedrenje na dasci Jarun

Sajam opreme za jedrenje na dasci

Sajam opreme za jedrenje na dasci

Pozivamo vas da 30.04.2011. dođete do kluba jedrenja na dasci Tri Strijele. Organiziramo rasprodaju klupske opreme po najpovoljnijoj cijeni. Platite članarinu od 200kn i nosite komad opreme koji je izložen i na prodaju.

Sajam opreme za jedrenje na dasci
Sajam opreme za jedrenje na dasci

Ovu subotu vas čekaju jedra i još neke sitnice. Svako jedro ima neki manji nedostatak, koji je potrebno malo popraviti. Na nekim jedrima je potrebno zamijeniti prozor, što košta cca 400kn u radionici za jedra.

Na jarbolima i boomovima koji će biti na prodaju, bit će određena simbolična cijena.

Ukoliko želite prodati svoju opremu za jedrenje na dasci, dofurajte ju do kluba i možda nađete kupca.

Inače, klub jedrenja na dasci Tri Strijele traži neke velike školske daske od cca 200 litara po povoljnoj cijeni, te prima donacije stare opreme koja još može poslužiti klincima i članovima kluba.

Tko zna, možda ćemo i tu opremu prodati za članarinu na idućem sajmu koji će se održati tjedan dana kasnije, 07.05.2011.

Dođite i zašarenite livadu ispred kluba sa jedrima i daskama. Riješite se stare opreme i usrećite nekoga kome je potrebno.

Napomena: Klub se preselio južnije, 100m iza doma tehnike (jedriličari i KJD Zagreb), prema odbojkaškim terenima, u istom starom kontejneru.

4 thoughts on “Sajam opreme za jedrenje na dasci Jarun

  1. Svi koji žele uplatiti članarinu i podržati klub, pozvani su da uplate članarinu što prije, jer nabavljamo novu opremu i svaka podrška je dobrodošla!

  2. Ja nemogu do subote, jeste odlucili cega se rijesit? Moramo i nabavu definirat, dolazi mi brdo robe ovaj tjedan pa da nesto mozda ostavim sa strane.

Comments are closed.