Punim jedrima za djecu Zagreba

Punim jedrima za djecu Zagreba slika

Punim jedrima za djecu Zagreba

Windsurfing projekt “Punim jedrima za djecu Zagreba”

 

Punim jedrima za djecu Zagreba slika
Punim jedrima za djecu Zagreba

U sklopu projekta kluba “Punim jedrima za djecu Zagreba”, surf klub “Tri strijele”pokrenuo je natječaj pod nazivom “Vjetar i val”. Cilj natječaja je potaknuti i nagraditi kreativnost zagrebačkih klinaca, pa je ovaj projekt svojevrstan spoj umjetnosti i sporta. Posljednjih tjedana članovi kluba obilazili su zagrebačke osnovne škole i dogovarali suradnju na projektu. Do sada je na suradnju pristalo 15- ak škola. Učenici na jednom satu likovne kulture imaju zadatak napraviti rad na temu “Vjetar i val”, tehnikom prema odluci profesora, odnosno prema programu. Nakon pregleda radova voditelji projekta u suradnji s profesorima izabrati će najbolje radove i nagraditi učenike besplatnom školomjedrenja na dasci!

Ă„Ĺ’lanovi surf kluba Tri strijele izvode ovaj projekt bez ikakve naknade, iz ljubavi prema sportu i želje da prenesu tu ljubav prema vjetru, moru i jedrenju na nove, mlade naraštaje.

S obzirom na kapacitete kluba trenutno smo u mogućnosti pokloniti klincima 30 besplatnih škola jedrenja na dasci. Uz Vašu pomoć broj besplatnih škola jedrenja na dasci možemo povećati! Ovim putem pozivamo sve koji su voljni pomoći bilo volonterskim radom ili financijski kroz donacije i sponzorstva, neka nam se jave!

Pozivamo i klince čije škole nisu uključene u ovaj projekt, da svoje radove šalju na adresu: Surf klub “Tri strijele”, Kollerova 2, 10000 Zagreb.

Rok za predaju radova je 10.5.2010.


Širenjem ove vijesti možda omogućite nekom klincu besplatnu školu surfanja…


Aloha i Mahala!